tiistai 20. tammikuuta 2015

Mesenaatti


Mesenaatti on yhteisörahoituspalvelu. Tarkoittaa, että me kaikki voimme rahoittaa erilaisia taiteen, tieteen tai yritystoiminnan projekteja, tai tukea meille tärkeitä arvoja esim. osallistumalla vaalirahoitukseen ;)

Loimme sisareni kanssa Mesenaattiin projektin, jolla keräämme rahoitusta Uron markkinointiin. Tarkoituksemme on, että meillä on valmis markkinointikampanja heti, kun Uro tulee painosta. Sillä, kuten kerron projektin kuvauksessa, kirjan elinkaari tuotemarkkinoilla on todella lyhyt, joten sitä pitää saada myytyä heti. Ainakin ennen kuin se jää seuraavien uutuuksien jalkoihin.

Luotan siihen, että saan hyvän kustantajan, mutta olen vain esikoiskirjailija. Räväkkä markkinointi korvatkoon sen, jos kustantamossa esikoiskirjailijat joskus jäävät konkareiden varjoon. Varjoon jääneistä julkaisuista on kirjoittanut blogissaan kirjailija Pasi Jääskeläinen.

Projekti aukeaa Mesenaatissa tuota pikaa ja on avoinna näillä näkymin elokuun loppuun saakka. Voit rahoittaa Uron tulevaa markkinointia ostamalla Mesenaatissa tuotteita. Esim. kirja ja retki Rapolan linnavuorelle ym. Kaikki aktiviteetti tapahtuu ensi kesän aikana. Siitä tulee tosi kivaa!

Keräämillämme varoilla kuvaamme promovideon (helppoa, kun sisarentyttäreni on ammattikuvaaja), valmistamme loppuun Mesenaatin sivuilla näkyvän logon ;)  ja hankimme kaikenlaista näkyvyyttä. Minimitavoitteemme on 3000e, sillä saamme ainakin maksettua promovideon kuvauksiin osallistuville yhdistyksille pienet palkkiot.

Uro sanoisi: "Kuvaukset kulostaa hiivatun hauskalta, kunhan kaikille riittää ruokaa."

Kysymyksiä sähköpostiin: uron.markkinointi ät ät gmail.com (korvaa välit ja ät @-merkillä)

Jos et vielä ole Uron facebook-ryhmässä, liity nyt:


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti